BLØF treedt op in Groenoordhallen

BLØF geeft op vrijdag 16 april een concert in de Groenoordhallen te Leiden. Het is alweer meer dan drie jaar geleden dat de Zeeuwse band optrad in de Sleutelstad. Toen speelde de band ook al in de Groenoordhallen. Daarvoor deed BLØF mee aan de Marlboro Flashback tour, waarin ze liedjes van Doe Maar speelden. Dat concert was de aanleiding voor Doe Maar om over een reünie te praten.

Paskal Jakobsen (gitaar), Peter Slager (bas), Norman Bonink (drums) en Bas Kennis (toetsen) zullen tijdens het concert veel hits spelen, zoals Liefs uit Londen, Mooie dag en Harder dan ik hebben kan. Kaarten zijn verkrijgbaar via de bekende voorverkoopadressen en de website van de band.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×