De 'thuismarkt' terug op Radio West

Wie iets te koop willen aanbieden, op zoek is naar een specifiek artikel of een verloren vriend wil terugvinden kan vanaf 1 maart terecht bij Zwaan, het ochtendprogramma van 89.3 Radio West. De rubriek krijgt, net als het populaire programmaonderdeel van jaren geleden, de titel ‘Thuismarkt’.

In de ‘Thuismarkt’ op 89.3 Radio West spelen luisteraars elke werkdag om tien over half tien voor ‘thuismarktmeester’ en doen in de uitzending live een oproep. Daarbij kan en mag er van alles geruild, gezocht, verkocht en aangeprezen worden. Wel geldt voor koop- en verkooptransacties de restrictie dat er niet meer 25 euro gevraagd en betaald mag worden.

Luisteraars die mee willen doen, kunnen een briefje of e-mailtje sturen aan 89.3 Radio West met daarin opgave van het wat, hoe en waarom, naam èn telefoonnummer. Het adres is Thuismarkt, Radio TV West, Postbus 24025, 2490 AA Den Haag of mailen naar thuismarkt@rtvwest.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×