Leidse band in finale Grote Prijs van Zuid Holland

De Leidse band Id heeft zich geplaatst voor de finale van de Grote Prijs van Zuid Holland. Achttien bands verdeeld over drie voorronden streden om één van de zes podiumplaatsen in de finale in het Rotterdamse Waterfront. Id beet het spits af in de halve finale in het Leidse LVC, maar leed volgens het popblad LiveXS “niet aan koudwatervrees”. In een energieke en afwisselende set van slechts twintig minuten bewees Id haar plaats te verdienen op het podium aan de Maas, waar Id op vrijdag 19 maart mag laten zien wat het in huis heeft.

Het programma Stork on Air van Radio West besteedt op vrijdag 5 maart om 19.00 uur aandacht aan de Grote Prijs van Zuid Holland. Twee van de zes finalisten, waaronder Id zullen live in de uitzending een aantal nummers spelen. Akoestisch welteverstaan; luisteren dus!

Na alle aandacht in het blad LiveXS, het interview op radio Kink FM en het succesvolle optreden in Paradiso krijgt het Local Heroes-avontuur nog een staartje: Een mogelijke plek op het Locals Only podium op Parkpop 2004. Vanaf vrijdag 26 maart kunnen lezers van LiveXS hun voorkeur uitspreken en bepalen welke zeven bands op 27 juni in het Zuiderpark spelen. Er zal in de gehele oplage van LiveXS een stemkaart worden bijgesloten. Net als in 2003 bestaat er ook een mogelijkheid om via www.livexs.nl een stem uit te brengen. Het blad LiveXS is gratis af te halen bij popcentra en de betere platenzaak.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×