Gift voor kinderafdeling LUMC

Medewerkers van het OCLC PICA uit Leiden overhandigden afgelopen donderdagmiddag twee cheques voor het decor van de Kindertelevisie in het Willem-Alexander Kinder-en Jeugdcentrum van het LUMC. Met de verkoop van loten voor de nieuwjaarsloterij aan de medewerkers vanhet bedrijf werden twee goede doelen gesteund. De directie verdubbelde het bedrag.

Marianne van Gool, de coördinator van Kindertelevisie ontving EUR 951,- voor een draadloze microfoon voor de floormanager. Sabien Bentveld kreeg een cheque waarmee er op de kinderafdeling voor hetzelfde bedrag aangepast speelgoed kan worden aangeschaft voor kinderen met een lichamelijk en of geestelijke handicap.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×