Lenferink belooft verder onderzoek naar overlast terrassen

Burgemeester Lenferink heeft besloten om alsnog verder onderzoek te doen naar de overlast, die is ontstaan als gevolg van de verruimde openstellingtijden van terrassen, afgelopen zomer. Dat liet de burgemeester weten in een brief aan enkele omwonenden van de Pieterswijk, de Camp en Pancras-West. Met dit nadere onderzoek komt de burgemeester tegemoet aan kritiek van wijkvereniging Pancras-West. “De constatering dat er vrijwel geen klachten waren, was gebaseerd op geregistreerde klachten en niet op onderzoek bij omwonenden”, stelt voorzitter Jaap van Meijgaarden van wijkvereniging Pancras-West. “Omdat die registratie uiterst gebrekkig is, is die naar onze mening geen goede basis voor het trekken van conclusies. In onze buurtenquête, die overigens niet eens zo’n hoge respons had, werden al aanzienlijk meer klachten geregistreerd.”

Advertentie

Leiden terrassen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×