Nieuwe ruit bij Haagweg parkeerterrein

Stadsparkeerplan biedt sinds enkele weken, in samenwerking met het Hazerswoudse autoruitenbedrijf Euronet, haar parkeerders op het Haagweg parkeerterrein, tijdens hun parkeertijd, gratis een nieuwe voorruit aan. Voorwaarde is dat deze parkeerders verzekerd zijn. Het resterende eigen risico, wat kan oplopen tot 136 Euro komt voor rekening van de Stadsparkeerplan glashersteller.

Het resterende eigen risico, wat kan oplopen tot 136 Euro komt voor rekening van de Stadsparkeerplan glashersteller. De filosofie achter deze uitbreiding van de Stadsparkeerplan-service is simpel aldus directeur Chris Verplancke: “elke minuut tijdwinst en kostenbesparing dat parkeren op de Haagweg kan opleveren past binnen ons Park & Ride-concept. In de praktijk is het zo dat van de gemiddeld 500 auto’s die geparkeerde staan op de Haagweg er ruim 10% een barstje of sterretje in de voorruit hebben. Men rijdt er, nog los van de kosten, bijna altijd te lang mee door vanwege het feit dat de auto voor reparatie gebracht dient te worden, vaak een dag gemist en vervolgens weer gehaald moet worden”, aldus Verplancke.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×