4Rent uit Leiden zorgt voor de vocale ondersteuning van de musicalsterren Evelyn Kallansee en Robbert Besselaar.

The Sing Along Musical komt naar Leiden

Grease, Westside Story, Jesus Christ Superstar en Hair. Het zijn zulke beroemde musicals dat iedereen de tophits daaruit kan meezingen. En dat kan aanstaande vrijdag in de Stadsgehoorzaal bij Sing Along Musical. Deze unieke theatershow brengt alle toppers uit beroemde musicals. De bekende musicalsterren Evelyn Kallansee (Evita, Joe, Tsjechov en Home) en Robbert Besselaar (Les Misérables, Oliver, Chicago, Elisabeth) zullen het publiek enthousiasmeren. Dit doen zij met de vocale ondersteuning van het Leidse musicalensemble 4Rent en de begeleiding door de Sing Along Sunshine Superband onder leiding van Arthur Postma.

Op 26 maart draait het allemaal om het publiek zelf. Dat zijn de echte solisten van de avond. Iedereen die van musical houdt en nu ook wel eens zelf alle bekende musicalhits wil meezingen, is van harte welkom. Het is dé kans om samen met andere zingende zielsverwanten te genieten van al het moois dat Musical te bieden heeft. Musical-liefhebbers zijn van harte welkom op een heerlijk meezingavondje. Zij ontvangen bij binnenkomst een programmaboekje en kunnen alle teksten meezingen vanaf het videoscherm.

Reserveren kan via www.stadsgehoorzaalleiden.nl of 071-5131704.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×