Steun voor Crucell bij ontwikkelen vaccin

Het biotechnologiebedrijf Crucell krijgt bij de ontwikkeling van een medicijn tegen malaria hulp van het NIAID, het Amerikaanse overheidsinstituut voor infectieziekten. Dat heeft Crucell dinsdag bekendgemaakt. De overeenkomst over de ondersteuning bij de ontwikkeling van het vaccin tegen de tropische ziekte heeft een geschatte waarde van circa 2,9 miljoen euro.

Onderzoeksdirecteur Goudsmit van het bedrijf uit Leiden wijst erop dat de steun van het Amerikaanse instituut volgt op de samenwerking die vorig jaar van start is gegaan met het Walter Reed Army Institute of Research en het farmacieconcern GlaxoSmithKline.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×