Aanrijding met gestolen bromfiets

Gisteren zijn op de kruising van de Doelensteeg met de Sebastiaansdoelen een 16-jarige bromfietser uit Leiden en een 18-jarige plaatsgenoot op een fiets tegen elkaar gebotst. De bromfietser verleende op de kruising geen voorrang aan de fietser. Bij de aanrijding liepen beide jongens diverse schaafwonden op. De politie ontdekte dat de bromfiets als gestolen gesignaleerd stond. Op 4 juli 2003 werd deze van een jongen uit Valkenburg gestolen op de Rhijnhofweg. De bromfietser werd na deze ontdekking door de politie aangehouden en ingesloten. Dee bromfietser reed verder zonder helm, had geen bromfietscertificaat, geen verzekering en de motor had een hoog vermogen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×