Wessie naar Haagwegkwartier

De politie organiseert maandagavond een informatie-avond over het project ‘Wessie, uw wijkinbreker’ voor bewoners van het Haagwegkwartier. Tijdens deze avond wordt uitleg gegeven over het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Onderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen is het deelcertificaat ‘Veilige Woning’.Via een doordacht aantal maatregelen beveiligt men de eigen woning op zo’n manier, dat een gelegenheidsinbreker zeker zo’n drie minuten werktijd nodig heeft om een raam of een deur te forceren en zich de toegang te verschaffen. Landelijke cijfers tonen aan dat er in beter beveiligde woningen veel en veel minder (circa 95%) wordt ingebroken.

Vanaf 19.30 uur zijn de bewoners welkom in gebouw Vogelvlucht Boshuizerlaan 5 Leiden.

Leiden Wessie de wijninbreker


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×