A4 uren dicht na kettingbotsing

In de nacht van zaterdag op zondag zijn rond 0.50 uur zeven auto’s en een motorfiets op elkaar gebotst op de A4 ter hoogte van Roelofarendsveen. Daarbij raakten vier mensen gewond. Een nog onbekende bestuurder en een 32-jarige vrouw uit Amersfoort hadden nekklachten. Een 28-jarige bestuurder uit Wormerveer heeft vermoedelijk zijn been gebroken. De motorrijder, een 31-jarige man uit Amsterdam heeft verwondingen opgelopen aan zijn been. Allen zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Door het ongeval is de A4 ter hoogte van het aquaduct bij Roelofarendsveen in de richting Amsterdam enkele uren afgesloten geweest voor verkeer. De verkeersdienst van politie Hollands Midden stelt een onderzoek in.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×