Megapool vraagt uitstel van betaling aan

Megapool, de keten van 126 elektronicawinkels, vraagt surseance van betaling aan. Dat heeft de directie van het bedrijf zondagavond in een brief aan alle werknemers gemeld. In Leiden had Megapool na de overname van Horn enkele jaren geleden eerst drie en later twee filialen. Eerst sloot de Megapoolwinkel op de Haarlemmerstraat en enkele weken geleden volgde ook de zaak aan de Pelikaanstraat. Op dit moment heeft Megapool alleen nog een winkel aan de Langegracht.

De 79 winkels in Nederland en zestien winkels in België gaan per direct tijdelijk dicht en worden extra beveiligd. De 47 franchisezaken blijven open. De directie onderzoekt de mogelijkheden voor een doorstart. Bij Megapool werken in totaal 1100 mensen. Zij kregen de brief zondagavond per koerier bezorgd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×