Bij een aanrijding op de kruising van de Gooimeerlaan en de Willem de Zwijgerlaan vielen maandagavond twee gewonden. (Foto's: Bram Pater).

Twee gewonden bij aanrijding Willem de Zwijgerlaan

Omstreeks half zes vanavond vond er op de kruising van de Willem de Zwijgerlaan met de Gooimeerlaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Daarbij raakten twee mensen gewond. Ze werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zowel de oorzaak als de aard van de verwondingen is nog niet bekend.

Het verkeer op de Willem de Zwijgerlaan ondervond veel hinder van de aanrijding die midden in de spits plaatsvond. Al snel liep het verkeer helemaal vast. Rond half zeven kon de weg weer worden vrijgemaakt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×