Dinsdag 6 april om 16.49 is Lina Porcelijn geboren. (Foto: Marije en Tijn).

Dochter voor PvdA-raadslid

Afgelopen dinsdag om 16.49 is Lina Porcelijn geboren. De dochter van PvdA-raadslid Marije van den Berg en haar vriend Tijn Porcelijn. Moeder en dochter maken het prima, maar blijven nog even in het ziekenhuis, zo staat op de Leidse PvdA-site te lezen. “Lina was 3060 gram bij de geboorte en heeft prachtige lange vingers”. Overigens is ook het laatste Leidse raadslid dat daarvoor in aanmerking komt onderweg moeder te worden.

Half september verwacht D66-raadslid Sabine Verschoor haar eerste kindje.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×