Steekpartij Nieuwe Rijn opgelost

Een 22-jarige man uit Leiderdorp heeft tegenover de politie bekend op zaterdag 27 september 2003 rond 01.20 uur op de Nieuwe Rijn in Leiden een 40-jarige man uit Zoeterwoude-Rijndijk in zijn buik te hebben gestoken met een nagelvijl. Het slachtoffer moest zich destijds aan de steekwond in het LUMC laten behandelen.

De steekpartij ontstond na een woordenwisseling met een groep mannen toen zij tegen de fiets van de man uit Zoeterwoude trapten. Een uitgebreid onderzoek leidde naar de verdachte. In het onderzoek werden nog drie aanhoudingen verricht. Zij maakten deel uit van de groep die het aan de stok kregen met het slachtoffer.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×