Speeltuinvereniging Noorderkwartier in de Anna van Saksenstraat hield zaterdag een eierkleur- en zoekwedstrijd. (Foto's: Frans Lardee).

Paaseieren zoeken in Speeltuin Noorderkwartier

Bij Speeltuinvereniging Noorderkwartier in Leiden-Noord konden de kinderen uit de wijk zaterdag terecht voor een paasfeest. Daarbij konden ze met kleurplaat aan de gang die vervolgens uitgeknipt werden zodat er een paasmandje te voorschijn kwam. Ook kwam de paashaas langs om te kinderen te helpen met kleuren en eieren zoeken.

Naast het eieren zoeken gingen de kinderen natuurlijk even los in de speeltuin. Samen met oma en de paashaas in de draaimolen gebeurt tenslotte niet elke dag. Voor degene die het mooiste ei vond was er een cadeaubon, maar ook de andere kinderen kregen een presentje.

Het damescomite, bestaande uit Ria, Pia, Cok en Ria van speeltuin Noorderkwartier, kon terugkijken op een geslaagde middag.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×