Holland Centraal maakt tv-uitzending met bekende DJ's

Holland Centraal zendt zaterdag 24 april tussen 20.00u en 00.00u een nieuwe aflevering uit van Dance Radio on TV, met daarin de bekende DJ’s Niels de Vries, Mark van Dale en Jean. In tegenstelling tot normale uitzendingen van Dance Radio, zijn de DJ’s dus in actie te zien op het kanaal van de Holland Centraal TV-Krant.

DJ Niels de Vries is een nieuw talent in DJ- en producersland. Hij heeft inmiddels een paar platen op zijn naam staan. Draaien in verschillende clubs is voor hem inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Mark van Dale draait al een tijd mee en is regelmatig te vinden in onder andere de Asta in Den Haag en de Escape in Amsterdam. DJ Jean staat al sinds het begin van Dance Radio op het verlanglijstje. Hij is onder andere bekend van zijn dance-programma op Radio 538.

De lokale omroep geeft tijdens de uitzending kaarten weg voor Jeans optreden in de Haagse Asta, diezelfde avond. Het programma wordt verder opgevrolijkt door het zwoele stemgeluid van MC Aggy en Holland Centraal DJ Marc de Roo.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×