Parkeercampagne laat letterlijk van zich horen

De mensen achter parkeercampagne Plaats voor U laten ditmaal letterlijk van zich horen. Ze doen dat met feestelijke boerenblaaskapellen op Leidse parkeerterreinen. Op zaterdag 17 april vindt u ze tussen 12.00u en 14.30u op het parkeerterrein Molen de Valk en het parkeerterrein op de Garenmarkt. Om 14.30u lopen de blaaskapellen langs de terrassen in het centrum (Hoogstraat/Nieuwe Rijn/Korenbeursbrug).

De parkeercampagne Plaats voor U heeft onder andere als doel om aan bezoekers van Leiden duidelijk te maken wáár ze gemakkelijk kunnen parkeren. Elke maand organiseren de initiatiefnemers van de campagne, die tot 1 januari 2005 duurt, een actie rond een Leids evenement.

De promotieteams delen deze maand gratis kazoo’s, ook wel ‘zingende troms’ genoemd, uit. Dit zijn muziekinstrumentjes die vooral in de jazz en blues worden gebruikt. Zo kunnen de bezoekers van de Leidse parkeerterreinen het nieuwe terrasseizoen muzikaal inluiden. Naast kazoo’s delen de teams kaartjes uit waarop de route naar de parkeerterreinen staat aangegeven.

De parkeercampagne is een initiatief van VVV Holland Rijnland, de Stadsgehoorzaal en de Schouwburg, de detailhandel, het Centrummanagement, Koninklijk Horeca Nederland, Museumgroep Leiden, de Stichting Stadsparkeerplan en de gemeente Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×