Benefietconcert voor Aidspatiënten in Zuid-Afrika

Vanavond (zaterdag) houdt cultureel centrum Bar en Boos een benefiet voor ‘Hope for Life‘; een verzorgingstehuis voor Aids-patiënten in een arme buurt van Johannesburg in Zuid Afrika. Er zijn drie bands die hun medewerking verlenen voor dit goede doel. Na een korte presentatie over het project zelf, zul als eerste ‘Benkama’ optreden. Een Nederlands, Spaans, Guinese formatie uit Leiden/Nijmegen, die muziek ten gehore brengen met djembe, doundoun, kora, balafoon en duimpiano.

Daarna zal djembé dichter Rik van Boekel enkele door Afrika geïnspireerde nummers ten gehore brengen met extra muzikale begeleiding van ‘de Oplichters’. Als klapper op de vuurpijl sluit Attaaya het live programma af met knetterende percussie en dans. de rest van de nacht kan er geswingd werden onder het genot van etnische grooves van DJ Polyesta en DJ Jelmer.De entree is € 4,- en komt geheel ten bate van het goede doel. De avond begint om 21.00 uur bij Bar en Boos, Vrijplaats Koppenhinksteeg 4.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×