Foto's: Raymond Harper.

Uitreikingen certificaten LAPP-Top 2004

Dinsdagmiddag werden in het Gorlaeus Laboratorium van de Universiteit Leiden aan de Einsteinweg de certificaten LAPP-Top 2004 uitgereikt. LAPP-Top staat voor: Leiden Advanced Pre-university Programm for Top-students. In de drie jaar dat het programma bestaat, is het uitgegroeid tot een groot succes. Ruim 200 leerlingen van 50 scholen uit het hele land deden deze keer mee.

Onder begeleiding van docenten van de universiteit maakten de deelnemers kennis met de wetenschap. Het programma wordt binnenkort uitgebreid met de mogelijkheid om als 5 en 6 VWO’er universitair deeltijdonderwijs te volgen. Hoewel dat geen automatisme is, haalden bijna alle deelnemers de eindstreep en het bijbehorende certificaat. Enthousiaste reacties: “We hebben niet alleen veel geleerd, maar ook veel gelachen”; “Ik kan iedereen aanbevelen mee te doen!”

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×