GSM-parkeren ook op Haagweg

Het GSM-parkeren dat de gemeente begin mei invoert, maakt het niet alleen op de reguliere parkeerplaatsen in het centrum mogelijk om de parkeertijd af te rekenen via de mobiele telefoon. Ook het parkeerterrein aan de Haagweg doet eraan mee. Voor wat betreft de parkeergarages wordt GSM-parkeren op termijn ook mogelijk in de gemeentelijke parkeergarage aan de Ir. Driessenstraat. De andere parkeergarages zijn niet van de gemeente. Of zij ook mee gaan doen is nog niet bekend.

Via GMS-parkeren kunnen automobilisten ook een dagkaart afrekenen. Zo’n kaart is op een aantal plaatsen in de stad nodig om legaal op een vergunninghoudersplek te kunnen parkeren.

Advertentie

Leiden triffiq


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×