(Foto's: M.vd.Hoorn).

Bevrijdingsdag in Leiden

Na de traditionele kranslegging op 4 mei om de doden te gedenken, gaat op 5 mei bij veel Leidenaren de vlag uit. In verschillende wijken werden kunst- en curiosamarkten en braderien gehouden. Zo was er de Lentemarkt op de Doezastraat. Deze werd zo druk bezocht dat je over de hoofden kon lopen.

Op het Rapenburg vierden ook de studenten van Augustinus de bevrijdingsdag met een feestprogramma voor de leden van deze Leidse studentenvereniging. Ook bij de braderie op de Luifelbaan was het gezellig druk. Ook waren daar verschillende kermisattracties.

Advertentie

Leiden bevrijdingsdag


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×