Politie zoekt getuigen aanrijding

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die afgelopen donderdag, 13 mei, op de Churchilllaan plaatsvond tussen een 14-jarige fietser en een automobilist. Die laatste is daarbij doorgereden. De 14-jarige Leidenaar fietste rond 09.00 uur over de Vijf Meilaan in de richting van de Churchilllaan. Bij de verkeerslichten kreeg de fietser voorrang van een automobilist en stak over. Vlak voor de middenberm werd de fietser aangereden door een tweede auto. De fietser viel en zag een donkergroene auto, vermoedelijk een Citroën, wegrijden in de richting van de Telderskade. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900 – 8844.

De fietser werd geholpen door de automobilist die hem voorrang gaf. Het slachtoffer is na de aanrijding doorgefietst maar moest zich later alsnog onder behandeling stellen van een arts. Deze constateerde een hersenschudding.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×