Jan van Houtpenning voor Karel Caron

Burgemeester en Wethouders van Leiden hebben besloten de Jan van Houtpenning toe te kennen aan Karel Caron, scheidend manager sporthallen en zwembaden bij het gemeentelijk Sportbedrijf Leiden. Caron verlaat de gemeentedienst na 38 jaar. Zijn hele carrière is de heer Caron betrokken geweest bij de realisatie van nieuwe sportaccommodaties, waaronder de sportzaal aan het Broekplein, de Vijf Meihal, de Turnhal, het recreatiebad De Zijl en het combibad De Zijl. In het bijzonder ging zijn aandacht uit naar de kwaliteit van de accommodaties voor de sporter. Hij vond een goede sportvloer belangrijker dan een dure steensoort.

De penning, die wordt toegekend aan ambtenaren die zich gedurende een lange reeks van jaren hebben onderscheiden door bijzondere toewijding aan hun taak, is donderdag uitgereikt door sportwethouder Hessing tijdens Caron’s afscheidsreceptie Holiday Inn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×