Sophie in 't Veld bezoekt Leiden

Nadat partijgenoot Johanna Boogerd een bezoek bracht aan Leiden, komt ook Europees D66-lijsttrekker Sophie in ’t Veld naar onze stad. Onder haar motto “Geef me een onderwerp en ik zal je laten zien dat er een Europeese component aan zit”, zal ze de Leidenaren aanstaande zaterdag ervan proberen te overtuigen dat Europa veel dichter bij is dan veel mensen denken.

In ’t Veld bezoekt eerst de botenshow en haringproeverij in Oegstgeest, die bij winkelcentrum Lange wordt georganiseerd. Van 12.00u tot 12.30u houdt de nummer een van D66 daar een open spreekuur. Ze staat dan open voor alle vragen, bij voorkeur over maatregelen om Europa veiliger, daadkrachtiger, groener en minder bureaucratisch te maken. Na afloop van dit spreekuur zal In ’t Veld doorgaan naar Leiden, waar zij tussen 14.00u en 16.00u deelneemt aan het Europa-debat op het Stadhuisplein onder leiding van burgemeester Lenferink.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×