Enquête Tuinstad-Staalwijk pas na de zomer

De langbeloofde enquête voor de wijk Tuinstad wordt wederom uitgesteld. Hoewel het College al een eerste concept van de enquête heeft, ziet Wethouder Hessing geen mogelijkheid om de bewoners van de wijk nog vóór de zomer te ondervragen. Er komt namelijk een tweede conceptversie, die eerst door het College geëvalueerd zal worden. Pas daarna kan de daadwerkelijke enquêtering beginnen. De zomervakantie gooit echter roet in het eten. “We moeten de enquête niet doen terwijl iedereen op vakantie is”, meent Hessing. Waarschijnlijk moeten de bewoners nog zeker tot september of oktober wachten. Dat is zeker een jaar nadat het College de enquête toegezegd had.

Aanleiding voor de enquête is een brief van de bewoners van de Zoeterwoudsesingel, waarin zij voorstelden om een parkeerzonegrens te verplaatsen, zodat ze bij de binnenstadzone horen en niet bij die van Tuinstad-Staalwijk.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×