Nieuwe website toont mooiste plekjes van Leiden

Leiden is een nieuwe website rijker: www.leiden360.nl van panoramafotograaf Peter Brands. De 360 in de naam slaat op de panoramafoto’s van historische gebouwen en plekjes in de sleutelstad. “Leiden is een vestingstad met mooie grachten en singels. Er zijn nog veel plekken in Leiden die in de loop der eeuwen niet veel veranderd zijn. Als je in een hofje staat heb je het gevoel als of de tijd heeft stil gestaan. Als je door de stad loopt voel je de geschiedenis,” aldus Brands die op zijn site onder andere panoramafoto’s heeft gezet van het Stadhuis, de Burcht, de Mors- en de Zijlpoort.

Naast Leidse panoramafoto’s heeft Brand op de site ook een aantal mooie plekjes in de omgeving van Leiden vastgelegd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×