Stemmen voor Leidse wensen

Nog tot 11 juli kan er via de site van het Rabo Wensenfonds gestemd worden op 46 wensen van instellingen uit Leiden en Oegstgeest. Een ooievaarsnest in Leiden Zuid-West, een nieuwe vloer voor het dierenasiel, nieuwe kleren voor sint en piet; het is maar een kleine greep uit de lange lijst van Leidse wensen. Het Rabobank Wensenfonds is een initiatief van Rabobank Leiden en Oegstgeest. Met dit fonds wil de Rabobank jaarlijks een groot aantal wensen van inwoners uit Leiden en Oegstgeest in vervulling laten gaan.

Begin september worden de winnende wensen bekend gemaakt. dan gaat ook direct de realisatie van de wensen van start.

Leiden rabobankwensenfonds


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×