CDA-raadslid start eigen weblog

Oplettende Sleutelstad-lezers hadden het wellicht al opgemerkt: Jan-Jaap de Haan is onlangs zijn eigen weblog gestart. “Met dit internet-dagboek hoop ik te laten zien, waar een raadslid zich allemaal mee bezighoudt. Bovendien hoop ik dat mensen reageren op wat ik schrijf, of met vragen of opmerkingen in het gastenboek schrijven of e-mailen”, aldus De Haan. Het CDA-raadslid zegt na drie Leidse vrouwelijke raadsleden het eerste mannelijke raadslid te zijn met een weblog.

 Arjan Stoffels van D66 ging hem echter al voor, hoewel zijn weblog de laatste maanden niet meer is bijgewerkt. De Haan zal zich in ieder geval niet laten beperken door deze regio: “Politiek gaat over grote en kleine dingen. Beide hebben een plek op mijn weblog. Mijn politieke standpunten houden niet op bij de stadsgrenzen.” Jan-Jaaps weblog is te bereiken via de website van CDA-Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×