Politie zoekt getuigen roofoverval

De politie is op zoek naar drie jongens, die op zondag 15 augustus rond 03.30u op de Turfmarkt op geweldadigde wijze een 38-jarige Leidenaar beroofde van zijn geld, horloge en armband. De Leidenaar moest zich in het LUMC laten behandelen aan de verwondingen die hij daarbij opliep. De Leidenaar werd door de drie besprongen op het moment dat hij zijn fiets van het slot wilde halen. Hij werd geslagen en geschopt en raakte even buiten bewustzijn. Toen hij weer bijkwam waren zowel de jongeren als zijn spullen verdwenen. De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk getuige zijn geweest. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Leiden via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×