Pvda-raadslid Marije Van den Berg: "Een los gondeltje wil je niet hebben, toch?" (Archieffoto: Chris de Waard).

Pvda ongerust om veiligheid kermis

“Wie controleert straks eigenlijk of de attracties op de Drie Oktober-kermis wel goed in elkaar gedraaid zijn?” Met die vraag klopte Pvda-raadslid Marije van den Berg deze week aan bij de gemeente. En wat blijkt, aldus Van den Berg: “De gemeente verwijst naar de Provincie, die verwijst naar de gemeente, die verwijst naar de 3 October Vereeniging, die verwijst naar de Kermisbond en die doet zaken met de kermisexploitanten.

Maar wie er nu verantwoordelijk is voor de controle…?” Omdat het antwoord op die vraag uitbleef, heeft de Pvda nu aangekondigd daar schriftelijke vragen aan het college over te stellen. Van den Berg: “Want een los gondeltje wil je niet hebben, toch?”

Advertentie

Leiden kermisveilig


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×