Inloopochtend voor vrouwen met borstkanker

De regionale afdeling van de Borstkanker Vereniging Nederland organiseert op maandag 20 september 2004 een inloopochtend van 9.30 tot 11.30 uur in het Diaconessenhuis Leiden, Houtlaan 55 te Leiden (via hoofdingang de wegwijzers volgen naar de Documentatieruimte). De inloopochtend is bedoeld voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad) en die behoefte hebben met vrouwen te praten die zelf ervaring hebben met borstkanker.

Er worden vragen beantwoord, ervaringen worden uitgewisseld en ook worden er mogelijke oplossingen aan de hand gedaan. Verder worden er praktische tips gegeven over bijvoorbeeld protheses, aangepaste bh’s en badpakken.

Iedere derde maandag van de even maanden (met uitzondering van augustus) worden deze inloopochtenden georganiseerd in het Diaconessenhuis. Iedereen is welkom op deze ochtend, dus niet alleen patiënten uit het Diaconessenhuis. De toegang is gratis.

Op maandag 11 oktober a.s. zal een thema-avond over borstkanker plaatsvinden in de kapel van het Diaconessenhuis Leiden.

Voor meer informatie over deze inloopochtend kunt u contact opnemen met de contactpersoon Mieke v.d. Heeden, telefoon 071-541 77 19.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×