Wegens groot succes tweede WiFi-dag

WirelessNederland.nl organiseert op 10 oktober wegens groot succes een tweede WiFi antennebouwdag in Maartensdijk (Ut). Ook Wireless Leiden zal hieraan deelnemen. Met een geringe hoeveelheid materiaal en tegen lage kosten, is het mogelijk om binnen enkele uren zeer goed presterende antennes te bouwen. Deze antennes kunnen worden gebruikt om zowel het signaal bij de client (laptop of desktop) als bij de Wireless Router te versterken. Zodoende is het mogelijk om draadloos te werken op honderden meters van de eigenlijke werkplek via WiFi.

Na afloop zullen de antennes worden doorgemeten; is het resultaat inderdaad optimaal? Eventueel kunnen er nog wat soldeer verbindingen aan de antenne worden veranderd, zodat uiteindelijk iedereen een goed bruikbare WiFi antenne mee naar huis kan nemen om zijn draadloze netwerk te bouwen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×