Politie houdt twee verdachten inbraak aan

De politie hield dinsdagochtend vlakbij het Centraal Station twee mannen uit Leiden aan. De twee, 43 en 27 jaar, worden verdacht van een inbraak of poging daartoe in een hypotheekwinkel aan de Stationsweg. Agenten hielden de twee aan na een korte achtervolging, die werd ingezet, nadat agenten braakschade aan en inbrekerswerktuigen bij het pand ontdekten. De ontdekking werd gedaan door surveillerende agenten die de twee mannen wilden aanspreken over hun aanwezigheid bij de winkel. Zover kwam het echter niet. De mannen gingen er vandoor. Korte tijd later werden ze toch aangehouden. Beide verdachten zijn ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×