Rondom de Raad zoekt uitbreiding

“Rondom de Raad” is een regionaal politiek radioprogramma dat elke vrijdag van 19.00-20.00 uur wordt uitgezonden op de regionale zender Holland Centraal. Dit jaar wil de redactie meer ‘de straat op’ en ‘de raadzaal in’ en is daarom op zoek naar nieuwe redactieleden. “Je hoeft geen politieke Ruud de Wild te zijn. Ook mensen zonder ervaring in de radio-journalistiek zijn welkom. Ervaring kun je opdoen bij ons. Met wat tijd, een dosis enthousiasme en inzicht kom je al een heel eind!,” zo laat Inge Klück namens de programmamakers weten.

Binnenkort wordt er door Holland Centraal een cursus gegeven, waarin wordt geleerd om bijvoorbeeld opnames te maken, te monteren en met de radiostudio om te gaan. Ook krijgen de nieuwe medewerkers een cursus interviewtechniek.

Meer weten? Stuur een mailtje aan: rdr@hollandcentraal.nl of bel: 06-40329258 (Inge) Voor informatie over Holland Centraal zie www.hollandcentraal.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×