Schiedamse politici op werkbezoek in Leiden

Enkele raadsleden en wethouders van de gemeente Schiedam brengen vrijdag een werkbezoek aan de Leidse gemeenteraad. Zowel Leiden als Schiedam hebben vanwege het Grotestedenbeleid een zogenaamd Meerjarenontwikkelingsprogramma (MOP) voor de periode 2005-2009 opgesteld. Tijdens het beozke worden niet alleen ervaringen over het MOP uitgewisseld, maar ook over de gemeenteraad in het algemeen.

In Leiden zijn er momenteel een aantal projecten, die voor Schiedam interessant kunnen zijn. Het gaat bijvoorbeeld om Leiden Ruimt Op, Onze Buurt Aan Zet en de uitvoering van de fysiek/sociale herstructurering in Leiden-Noord. Tijdens een rondwandeling door onze stad krijgen de Schiedammers meer informatie over de projecten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×