'Opzoomeren' bij Pancras West

Naast schoonmaken, opruimen en opknappen, is er voor de bewoners van het Van der Lubbehof zaterdag 25 september ook nog veel te genieten. Tijdens de schoonmaakactie, op initiatief van het Buurtserviceteam Pancras, kunnen deelnemers proeven van zelfgemaakte hapjes en een DJ zorgt voor de juiste sfeer tijdens het opzomeren. Buurtbewoners, Buurtwerkmaatschappij Leiden, woningbouwvereniging Ons Doel en de dienst Milieu en Beheer werken samen tijdens de actie, die om 13.00u begint en om 16.00u eindigt.

Het opzoomeren is ook een mooie aanleiding voor de bewoners om elkaar weer wat beter leren kennen. Voor de kinderen zijn er oud Hollandse spelletjes zoals spijkerpoepen, zaklopen en koekhappen en er is een springkussen.

Het Buurtserviceteam Pancras is een project van de Buurtwerkmaatschappij Leiden. Het buurtserviceteam is, op verzoek van buurtbewoners, ontstaan uit het het project Onze Buurt Aan Zet.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×