Kamer van Koophandel organiseert Startersdag

Het starten van een onderneming is net topsport, meent de Kamer van Koophandel. Als beginnende ondernemer zijn er heel wat hordes te nemen, klippen te omzeilen, problemen te tackelen. Om de kansen op succes voor beginnende ondernemers te vergroten, organiseert de KvK op zaterdag 6 november een Startersdag in Groenoord Plaza bij de Groenoordhallen.

Niet alleen degene die zich aan het oriënteren is, maar ook degene die al enige tijd een eigen bedrijf heeft, kan ruimschoots op de Startersdag terecht voor informatie en advies. Op de informatiemarkt is er een compleet aanbod van organisaties die de startende ondernemer kunnen adviseren: de belastingdienst, accountants, banken, verzekeraars, UWV, bedrijfsmakelaars, kantoorinrichters, notarissen, advocaten, leasemaatschappijen, de Kamer van Koophandel.

Daarnaast zijn er workshops over ondernemerschap en er kunnen individueel gesprekken gevoerd worden met adviseurs op het gebied van wetgeving, belasting, financiën en bedrijfsvoering.

Voor een startende ondernemer kan het aantrekkelijk zijn om een bestaand bedrijf over te nemen en zo een vliegende start te maken. Daarom is op de Startersdag 2004 een speciaal Koopplein ingericht. Adviseurs op het gebied van overdracht en overname helpen de ondernemer op weg.

De startersdag is van 10.00u tot 16.00u. De toegang is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×