Paul van VLiet tijdens zijn One-man-show. (Foto: Roy Beusker).

Paul van Vliet nog éénmaal in Leiden voor Unicef

Paul van Vliet speelt op woensdag 13 oktober voor de laatste maal in Leiden zijn One-man-show voor Unicef. De voorstelling begint om 20.15 uur. De afgelopen jaren bezocht Paul van Vliet onder andere de werkende kinderen in Bangladesh, de kindsoldaten van Soedan en de straatkinderen van Boekarest. Onder de indruk van de misstanden besloot hij al zijn talent en creativiteit in te zetten voor Unicef. Voor de voorstelling zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Tijdens zijn one-man-show doet hij een greep uit zijn rijke repertoire van sketches, liedjes en typetjes, aangevuld met nieuw materiaal. Paul van Vliet brengt dit Unicef-programma voor het derde achtereenvolgende seizoen in de Leidse Schouwburg. De netto opbrengst komt geheel ten goede aan Unicef.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×