Burgemeester Pechtold vierde met echtgenote Froukje en zo'n 30 oud-Leidenaren 3 oktober in Wageningen, de stad waar hij vorig jaar op 1 oktober burgemeester werd.

Oud-Leidenaren vieren 3 oktober in Wageningen

“Ook in Wageningen wordt sinds jaren 3 oktober gevierd door alle oud-Leyenaeren! Vorig jaar was ik daar voor het eerst bij, dit jaar met Froukje,” zo laat Burgemeester Alexander Pechtold ons vanuit het verre Wageningen weten. “Zo’n 30 personen genoten ook dit jaar weer van haring en wittebrood én hutspot. De drie October Vereeniging verrastte ons met programmaboekjes en een Leidse CD. Natuurlijk hadden wij voor iedereen een mooie witte das bij de vereniging besteld”.

“Gesteund door Eric Filemon op CD hebben wij vervolgens het Leidse stadslied gezongen,” aldus een enthousiaste Pechtold.

Leiden 3 Oktober 2004


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×