Politie stelt onderzoek in naar gestolen hond

De politie stelt een onderzoek in naar de verduistering van een hond van het dierenasiel Stevenshage aan de Kenauweg. Woensdagmiddag kreeg het asiel rond 13.30 uur bezoek van een onbekend gebleven mevrouw die geïnteresseerd was in een jachthond, een witte Greyhound. Na een kennismakingswandeling met een medewerker van het asiel wandelde ze bij het Valkenburgse meer nog een stukje samen met de hond. De vrouw kwam op het afgesproken tijdstip 14.30 uur niet meer terug.

Het asiel heeft aangifte gedaan, de politie zoekt getuigen die de vrouw met de hond hebben zien lopen of met een auto hebben zien wegrijden in de omgeving van de benzinepomp, de bouwmarkt of het Valkenburgse meer.

Advertentie

Leiden greyhound


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×