Aanmelden voor Leids Cabaretfestival

Het Leids Cabaret Festival zoekt jonge cabaretiers en theatermakers die humor serieus nemen en zich graag willen presenteren aan een groter publiek. Aan het festival kunnen maximaal acht solisten/groepen meedoen. Deze solisten/groepen worden door de festivalorganisatie geselecteerd uit alle aanmeldingen. Het festival begint met twee voorrondes in de Leidse Schouwburg. In iedere voorronde zijn vier optredens te zien.

Na de twee voorrondes gaan er vijf deelnemers/groepen door naar de halve finale. Tot slot zullen er drie optredens doorgaan naar de finale. Een deskundige jury bepaalt tijdens het festival steeds wie er door gaan en zij reikt op de finale-avond de juryprijs uit. Door het publiek wordt op deze laatste avond een publiekswinnaar gekozen.

Er is geen geldprijs verbonden aan het festival. Het gaat om de eer, een mooie ervaring, een professionele workshop, een vakkundig oordeel en veel publiciteit. Voor de finalisten zit er bovendien een tournee langs diverse theaters aan vast. Aanmelden kan via de website van het Leids Cabaret Festival.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×