Regionale vrijwilligersmarkt bij ROC Leiden

Op donderdag 11 november vindt onder de naam “Expert in vrijwilligerswerk” een regionale informatieve vrijwilligersmarkt plaats bij het ROC aan het Lammenschans-park 4. Naast tal van workshops is er ook een informatiemarkt voor bestuursleden en professionals die vrijwilligerswerk ondersteunen en natuurlijk voor vrijwilligers. Van 15.30 uur tot 21.30 uur is iedereen welkom. Organisaties die geïnteresseerd zijn en geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen bij de gemeente een uitnodiging met inschrijfkaart krijgen.

Workshops
Professionals en vrijwilligers uit de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek vinden tijdens “Expert in vrijwilligerswerk” antwoorden op veel gestelde vragen. Onderwerpen van de workshops zijn:
– Hoe stelt de organisatie zich open voor nieuwe vrijwilligers?
– Wat komt er kijken bij sociale hygiëne?
– Werken aan PR, bekendheid en imago.
– Het ontwikkelen van vrijwilligersbeleid.
– Het succesvol maken van fondswerving succesvol en het beleidsmatig bekijken van financiën.

Informatiemarkt
Vele organisaties uit de regio die o.a. cursussen aan vrijwilligers aanbieden, zijn vertegenwoordigd. Zij geven ondersteuning en advies aan vrijwilligers. Ook provinciale steunfuncties presenteren zich.

Inschrijfkaarten voor organisaties zijn te krijgen bij mw. E. van Leeuwen, tel. (071) 516 53 03, medewerker vrijwilligersbeleid van de gemeente Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×