Vier inbraken: Laptops en Plasmascherm ontvreemd

Leiden heeft het afgelopen weekend vier woningeninbraken meegemaakt. Op zaterdag vond tussen 15.15u en 20.45u een insluiping plaats in een woning aan de Van Hogendorpstraat. De daders konden via een niet-afgesloten achterdeur de woning binnenkomen. Nadat de woning was doorzocht, werd onder andere een geldbedrag, een dvd-speler en videorecorder gestolen. Zondag werd tussen 15.00u en 00.00u ingebroken in een woning aan de Hooigracht. Door een ruit in te gooien kwamen de inbrekers binnen en namen een laptop mee. Uit een woning aan de Witte Rozenstraat werd ook al een laptop gestolen. Dat gebeurde in de nacht van zondag op maandag. In diezelfde nacht nam men uit een woning aan de Burggravenlaan een plasmascherm weg. Ook daar kwamen de dieven binnen door een ruit in te slaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×