VVV moet Leiden beter promoten

“De VVV Holland Rijnland moet meer doen aan Leiden Promotie.” Dat zei wethouder Geertsema (toerisme) dinsdagavond naar aanleiding van kritiek uit de raad. Fractievoorzitter Gerard van Hees van GroenLinks gaf aan nooit iemand te horen over “een weekendje Leiden doen”. Geertsema bleek het daarmee eens. “Het Leidse aanbod wordt door de VVV slecht gepromoot in de regio. Dat moet beter.”

Daarnaast pleitte de Pvda nogmaals voor de openstelling van de VVV-winkel aan de Stationsweg op zondagen. Geertsema hoopt dat dat gerealiseerd kan worden als meer gemeenten aan de VVV gaan bijdragen nu de fusie tussen de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek tot de regio Holland Rijnland een feit is.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×