Fototentoonstelling Bijzonder & Gewoon in Stadsbouwhuis

Vanaf maandag 1 november is in het Stadsbouwhuis aan Langegracht de fototentoonstelling ‘Bijzonder & Gewoon’ te zien. In de tentoonstelling zijn zestien portretten van gewone en tegelijkertijd bijzondere mensen te zien. Mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap. Wethouder Hans Buijing (Wonen, Ouderen, Welzijn en Zorg) zal de tentoonstelling maandagmiddag openen.

De geportretteerden moeten leven met beperkingen maar proberen ondanks dat een zo gewoon mogelijk leven te leiden. Een leven met hobby’s, werk, vrijetijdsbesteding, vrienden, leuke uitstapjes en vakanties. Al deze gewone dingen kosten meer tijd, wilskracht en doorzettingsvermogen dan het u en ons zou kosten. Dat maakt deze gewone mensen bijzonder.

De fototentoonstelling ‘Bijzonder & Gewoon’ is een gezamenlijk initiatief van de provincie Zuid-Holland, Gemiva-SVG Groep en Steinmetz zorg & onderwijs. De fototentoonstelling reist door de provincie Zuid-Holland en wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) en het VSB Fonds.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×