Vierde Startersdag in Groenoord Plaza

Aanstaande zaterdag organiseert de Kamer van Koophandel Rijnland voor de vierde keer de jaarlijkse Startersdag. Vorig jaar ontving de Kamer Rijnland ruim 1000 bezoekers. Landelijk bezochten 27.000 mensen de Startersdag. Op deze dag kan bij diverse stands en via verschillende workshops informatie ingewonnen worden over het starten van een eigen bedrijf. Aankomende ondernemers kunnen zich onder andere via internet voor de Startersdag opgeven. Na aanmelding wordt een toegangskaart toegezonden, waarmee een ‘begeleidingspakket’ t.w.v. 500 euro gewonnen kan worden.

De Startersdag 2004 is een initiatief waarmee de Kamer van Koophandel wil laten zien dat je goed uit de startblokken moet komen als het gaat om de voorbereiding op het ondernemerschap. Op 6 november kunnen belangstellenden hun eerste stap zetten, op weg naar een eigen bedrijf. Niet alleen degene die zich aan het oriënteren is, maar ook degene die al enige tijd een eigen bedrijf heeft, kan ruimschoots op de Startersdag terecht voor informatie en advies. De Startersdag duurt van 10.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden in Groenoord Plaza.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×