Carel ter Linde in gesprek met Jenny Goldschmidt

Dinsdagavond gaan Jenny Goldschmidt, hoogleraar rechten van de mens aan de Universiteit Utrecht, en dominee Carel ter Linden met elkaar in gesprek tijdens een bijeenkomst van De Leidse Hoed. Onder leiding van emeritus hoogleraar theologie en oud-rector magnificus van de Universiteit Leiden, Lammert Leertouwer, praten ze over wat hen drijft en waar ze voor staan.

De avond vindt plaats in de Tuinzaal van de Hooglandse kerk (ingang Hooglandsekerkgracht / hoek Moriaansteeg) en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis, maar een bijdrage is welkom.<>De Leidse Hoed is een organisatie waarin Kerken en Humanistisch Verbond samenwerken en biedt een podium voor cultuur, samenleving, levensvisie en religie.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×