X-Clusive Party in Groenoordplaza

Ter gelegenheid van Fun Party’s 10e verjaardag, vorig jaar november, organiseerde het Leidse bedrijf voor het eerst de X-Clusive party. De X-Clusive party’s zijn op toplocaties verspreid, waarbij “X-Clusive” telkens op een verrassende wijze zal worden ingevuld. Met maximaal 1000 man wordt het feest kleinschaliger, intiemer en exclusiever. Omdat de X-Clusive party vorig jaar zeer geslaagd was, is besloten meer van deze feesten te gaan organiseren. De eerstvolgende is aanstaande zaterdag in Groenoordplaza. Het is al bijna zover. Zaterdag 27 november geven we de X-Clusive Party in de Groenoordplaza in Leiden. De Groenoordplaza wordt omgetoverd tot een ouderwetse discotheek. De ouderwetse discolampen halen we uit de kast en midden in de zaal ligt de Night Fever vloer, waar lekker op gedanst kan worden. Voor één avond zal je de Discotijd weer beleven. Als je even wil uitrusten, kun je daarvoor in de lounge terecht. Die is speciaal aangekleed en ingericht, zodat je lekker kunt relaxen.

Voor het exclusieve feestje is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De kaarten kosten €10,00 en zijn te bestellen via www.hetdiscofeest.nl, www.beep.nl en via een aantal voorverkoopadressen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×