Opening ICT academie Leiden

In september 2004 is de ICT academie Leiden van start gegaan. De ICT academie Leiden is een samenwerkingsverband van ROC Leiden en ROC ID College. Na een succesvolle start wordt de ICT academie Leiden woensdag officiëel geopend.

ROC ID College en ROC Leiden zijn van mening dat binnen de ICT academie Leiden door samenwerking en bundeling van kennis een hoogwaardige onderwijsomgeving aangeboden wordt met betere computers en moderne netwerken. Ook wordt innovatieve ICT-kennis gebundeld, waardoor beter ingespeeld kan worden op de arbeidsmarkt.

De nieuwe ICT academie Leiden biedt een geïntegreerde onderwijsvisie voor álle opleidingen en cursussen op niveau 2, 3 en 4. Deze opleidingen en cursussen passen bij de actuele kennis, interesse en vaardigheden van de studenten. Door de eenheid in het onderwijsconcept en -programma, is het makkelijk om door te stromen naar een hoger opleidingsniveau. Ook kunnen studenten zich specialiseren, is er een grotere differentiatie en is er ruimte voor individuele leertrajecten. De toekomstige samenwerking met Hogeschool Leiden zal leiden tot een doorlopend leertraject mbo-hbo.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×